Δεν πληρώνονται οι υπερωρίες των αναπληρωτών Δασκάλων μέσεω ΕΣΠΑ στα Ολιγοθέσια

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει απο την αρχή της σχολικής χρονιάς στα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία  και συγκεκριμένα με την ΜΗ  πληρωμή των υποχρεωτικών υπερωριών.

26 Νοεμβρίου σήμερα και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη γραπτή ενημέρωση για τον τρόπο πληρωμής των υποχρεωτικών υπερωριών. Τα ολιγοθεσία δημοτικά σχολεία  απο την ίδρυσή τους λειτουργούν με υποχρεωτικές υπερωρίες έτσι ώστε να βγει το πρόγραμμα.







 Την φετινή χρονιά ΟΛΕΣ οι προσλήψεις δασκάλων είναι αποκλειστικά μεσω ΕΣΠΑ το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει ρύθμιση-διάταξη που να πληρώνει και τις υπερωρίες.
 Ρωτάμε την αρμόδια Επιτελική δομή ΕΣΠΑ να μας ενημερώσει :

1)Δεν γνώριζε πριν εντάξει ΟΛΕΣ τις προσλήψεις αναπληρωτών στα ολιγοθέσια αποκλειστικά μέσω ΕΣΠΑ οτι δουλεύουν με υποχρεωτικές υπερωρίες;

και

2)Ποιές ενέργειες έχει κάνει έτσι ώστε να πληρωθούν οι αναπληρωτές τις υπερωρίες που ήδη κάνουν απο την έναρξη της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα απο 12-9-2017;

Alfavita
Υ.Γ: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε εμείς στην διάθεσή μας εάν  δεν διευθετηθεί το θέμα απειλούν με το νέο έτος να κάνουν ΜΟΝΟ τις ώρες του υποχρεωτικού τους ωραρίου.

Σχόλια